GARANȚIE

fără limită de kilometri

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, cu numărul de proiect POCU/82/3/7/105905.

AVEȚI UN FILTRU DE CURĂȚAT?

PROGRAMAȚI-VĂ ACUM

11 + 4 =

Ce este curățarea DPF

Filtrul de particule Diesel reprezintă o componentă suplimentară în sistemul de evacuare a gazelor de ardere, componentă în care are loc captarea și depozitarea particulelor de funingine nocive rezultate din procesul de combustie specific motoarelor Diesel. Filtrul captează practic toate particulele de funingine din gazele evacuate.

Datorită procesului de reținere a particulelor, după un anumit număr de kilometri filtrul trebuie regenerat. Regenerarea filtrului înseamnă arderea particulelor stocate în filtru. Dacă regenerarea filtrului nu se produce într-un anumit interval de kilometri, cantitatea de particule poate depăși un prag critic care atrage după sine imposibilitatea regenerării și înfundarea acestuia.

Alte cauze care duc la înfundarea filtrului de particule ar putea fi: turbosuflantă defectă, supapă EGR blocată, sistem injecție defect, folosirea unui ulei de motor neconform, folosirea unu carburant de o calitate îndoielnică, senzori de temperatură și presiune diferențială defecți sau condusul preponderent în mediul urban.

Economisiți 

sute sau chiar mii de lei cu ajutorul serviciilor noastre profesionale de curățare filtre de particule.

Termeni și condiții

Politica de confidențialitate

Despre cookie

ANPC

SOL

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României. 

Pentru informații detaliate despre celelate programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.